ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ:ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ…”ΜΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΡΩΙΝΟ”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Περαιτέρω διευκρινήσεις για μία δήλωσή της-για τον σύζυγό της- που έχει συζητηθεί όσο τίποτε άλλο από όλους,έκανε λόγο στην εκπομπή “Πρωινό” η πασίγνωστη τραγουδίστρια Καλομοίρα.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον επί 18ετίας σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και είπε τα εξής:

“Με τον Γιώργο είμαστε 18 χρόνια μαζί και 12 παντρεμένοι. Ο έρωτας με τα χρόνια αλλάζει, στην αρχή είναι ο έρωτας και μετά μένει η αγάπη. Υπάρχει ζήλεια στη σχέση μας, θα ζηλέψω αν κοιτάξει μια άλλη κοπέλα. Ο Γιώργος δεν ζηλεύει. Στην αρχή τον πείραζε”.

Μίλησε λέγοντας πως μια γυναίκα όταν είναι παντρεμένη δεν θα πρέπει να δείχνει στον σύζυγό της ότι ξέρει και πολλά,προκειμένου να επιβιώσει η σχέση αυτή:

“Ειπώθηκαν πολλά για τη δήλωση μου ότι οι γυναίκες κάποιες φορές πρέπει να κάνουν τις Κινέζες. Όταν εγώ ήμουν στο σπίτι της αδελφής μου, είδα τι αγαπημένη που ήταν με τον άντρα της. Και μου λέει: “Όταν έρχεται ο Γεράσιμος σπίτι κάνω κωλοτούμπα”. Και μετά το δοκίμασα και δουλεύει. Μετά ο πατέρας μου μου είπε να κλείνω κανένα μάτι πού και πού, γιατί τον ρώταγα συμβουλές για σχέση. Δηλαδή να κάνω και την Κινέζα λίγο. Δεν το εννοούσα στα σοβαρά, αλλά πιστεύω ότι είναι καλό σε κάποια πράγματα να κάνεις και τα στραβά μάτια. Δεν αξίζει να τσακώνεσαι για το οτιδήποτε. Αν θες ηρεμία στο σπίτι, κάνεις την Κινέζα και τελειώνει. Όταν λες να κάνεις την Κινέζα δεν εννοώ να μην είστε ίσοι. Εγώ είμαι ίση με τον Γιώργο, αλλά για κάποια πράγματα δεν αξίζει να τσακωθείς”.

Παράλληλα μίλησε για τον ευθύ-απότομα λόγο του συζύγου της:

“Ο Γιώργος κάποιες φορές όταν λέει κάτι,δεν έχει τον τρόπο να τα πει,τα λέει ευθέως.Θέλω να τα πει λίγο πιο μαλακά.Είναι λίγο απότομος,αλλά τώρα τον έχω συνηθίσει,κάνω την Κινέζα.Ο Γιώργος δεν κάνει τον Κινέζο,δεν κρατιέται”,επεσήμανε στο τέλος της συνέντευξής της η Καλομοίρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο